Meditatie

♥ Neem af en toe de tijd om stil te staan, je ogen te sluiten en diep adem te halen….

Meditatie lessen iedere dinsdag, donderdag en vrijdagavond van 20.00 tot 21.30 uur.
Mediteren wil niets anders zeggen, dan het oefenen van je aandacht om zowel lichamelijk als geestelijk te ontspannen en je bewustzijn te verruimen. De meditaties zijn gericht op het teruggaan naar je ware zelf, naar je werkelijke ik, om innerlijke rust en een gevoel van eenheid te ervaren, om inzichten te verwerven, om (pijn)klachten te verminderen of mogelijk te verhelpen, stress te reduceren, je unieke innerlijke kracht te ervaren. Voor meer richting in je leven, volledig in balans met jezelf en met je omgeving. Je traint om je aandacht naar binnen te richten in plaats van naar buiten en je leert om je gedachten stoom tot rust te brengen.

♥ Het vinden van een juiste balans tussen inspanning en ontspanning is belangrijk. Ik begeleid je graag om de rust binnen jezelf te vinden, te (her)ontdekken en verder te ontwikkelen. Mindfulness, adem- en ontspanningsoefeningen, muziek, inspirerende verhalen. Visualisaties, mantra’s, mudra’s, stukje theorie, psychologie, evenals energiewerk kunnen een onderdeel zijn van de meditatie lessen. Het is een heerlijk rustige meditatieruimte en alle materialen zijn aanwezig. Het voordeel van samen mediteren is dat het concentratie vermogen versterkt wordt.

Advies: draag makkelijk zittende kleding en neem eventueel warme sokken mee. Na de les staat er kruidenthee met iets lekkers voor je klaar. Je bent van harte welkom met of zonder meditatie ervaring. Graag van tevoren aanmelden dan reserveer ik een matje voor je. Je bent van harte welkom.

De contributie leden €35,00 en gaat door middel van incasso’s, één losse proef les €15,=. De inschrijfkosten zijn éénmalig €17,50 en graag rekening houden met 1 maand opzegtermijn. 

♥ Gastenboek
Hoi Tasja, jij bent echt een kanjer je kan zo goed meditatie geven. Ben al bij verscheidene geweest en jij kan het het beste, super!! De compassie en liefde waarmee je de afwisselende meditatielessen vorm geeft is bijzonder en zeker het ervaren waard. De meditatielessen zijn in korte tijd belangrijk voor me geworden. Na de meditatielessen ga ik met een heerlijk ontspannen en goed gevoel huiswaarts. Ik merk het zelfs als ik de ochtend erop opsta. Het mediteren heeft me meer rust en bewustwording gebracht.
Dankjewel!