Ga naar de inhoud

Meditatie yoga mindfulness mantra’s ademen rust ontspanning en stress vermindering

Kom volledig tot rust. Individueel of in klein groepsverband, met deskundige en integere begeleiding. Elke meditatieles is een unieke ervaring en het is fijn om met gelijk gestemde te zijn. Het gevarieerde aanbod wordt door de cursisten als zeer prettig ervaren. Hoewel de lessen steeds anders zijn, is het resultaat het zelfde: ontspannen naar huis.

Meditatie betekent het oefenen van je aandacht om zowel lichamelijk als geestelijk te ontspannen, je vitaliteit te bevorderen en je bewustzijn te verruimen. Onze ademhaling is daarbij de schakel. Je leert om je aandacht naar binnen te richten in plaats van naar buiten te keren en je gedachtestroom tot rust te brengen. Je oefent om op een bewuste, liefdevolle en nieuwsgierige wijze met jezelf en alles wat je nu ervaart, om te gaan. 

Meditatie heeft veel positieve effecten op je gezondheid. Luisteren en op onderzoekende wijze contact maken met wat er speelt. Tevens geef je zo meer ruimte aan je intuïtie en het zelfhelend en zelfregulerend vermogen van je zenuwstelsel en lichaam. Door regelmatig te mediteren kun je stress verminderen en meer ontspannen. Je wordt minder snel emotioneel en je krijgt meer positieve gedachten. Je ziet alles veel minder somber in en je kunt beter omgaan met gevoelens van angst, depressie, machteloosheid en frustratie.

Het vinden van een juiste balans tussen inspanning en ontspanning is belangrijk. Soms heb je een zacht duwtje in de goede richting nodig. Ik begeleid je graag om te ontspannen, de stress te verminderen en de rust te vinden. Het voordeel van samen mediteren is dat het concentratievermogen versterkt wordt. We sluiten de avond af met een persoonlijke inzichtkaart.


Ik adem in en kom tot rust
Ik adem uit en glimlach
Thuis gekomen in het nu
wordt dit moment een wonder

Meditatielessen. Kies voor een vaste avond op dinsdag donderdag of vrijdag, tijd 20.00 tot 21.30 uur, inloop 19.45 uur. Kun je een keer niet? Geen probleem, er is een inhaalmogelijkheid bij voorkeur in dezelfde week. 

TarievenVoorwaarden
Proefles: € 10Eenmalig per persoon. Reductie bij inschrijving. 
Losse les: € 15,00Van tevoren aanmelden voor plaats vrij op: dinsdag, donderdag of vrijdag 20.00 tot 21.30 uur.
Per maand € 47,50 verdeeld over 11 incasso’s i.p.v. 12 incasso’s. Geen afschrijving in de zomermaand.Vaste plaats. Materialen liggen voor je klaar. Administratiekosten van € 25,= bij inschrijving. De opzegtermijn bedraagt één maand.

Materialen zijn aanwezig, zoals zit dotjes, mantra mappen, kussens, dekens en matten, het enige wat je hoeft mee te nemen is makkelijk zittende kleding, eventueel warme sokken en een waterflesje. Aan het einde van de les staat er kruidenthee met iets lekkers voor je klaar om de avond compleet te maken. 

Wil je meer weten of aanmelden? Neem gerust contact met mij op.

Namasté 🙏,
Tasja

📙 Gasten boek 📙
Lieve Tasja, Dank, voor al je inspirerende lessen, je mooie verhalen en gedichten die je hebt voorgelezen, je positieve energie, de prachtige mantra’s die we samen zingen. Het is iedere week weer een cadeau!! Ik wens je een hele fijne zomervakantie en dan weer op naar een nieuw inspirerend jaar!!
Liefs xxx 🎶🪄💫🪷🪂🥰

📙 Gasten boek 📙
Hai lieve Tasja, Jij weet mij altijd zoo te raken. Zoo bijzonder. Kweenie wat dat is. Jaaa jou magic🪄🥰🪄🥰🪄 En zoo fijn. Je zegt of doet dan net precies het goede of wat ik nodig heb. Dus jaa, je bent gewoon supergaaf, lief en gezellig. Met duizend en één inzichtjes en zoveel meer🤭🥰🫠🪄 Mooie teksten voorgelezen en jaaa ik ga voortaan lekker meezingen met de mantra’s.   
Dankje. Alle goeds en tot volgende week.🙌😇🥰🪄

📙 Gasten boek 📙
Lieve Tasja, Wat heb ik weer heerlijk geslapen na de superfijne meditatie les van gisteravond. Dankjewel Tasja, je maakt elke meditatieavond een stukje mooier, liefdevoller en lichter. Door jouw lessen heb ik zoveel inzichten en inspiratie ontvangen. Het is echt heel helend om bij jou te mediteren. Ik voel me na elke les zo ontspannen en vol energie. Je hebt echt een bijzonder talent om mensen te helpen hun innerlijke rust te vinden. Ik kijk al weer uit naar volgende week.
Namasté 🙏 👍🙌🙏🏽🪄🥰💫🍀

📙 Gasten boek 📙
Hoi Tasja, Jij bent echt een kanjer in het geven van meditatielessen. Ik ben al bij verschillende meditatieleraren geweest en jij bent veruit de beste! De compassie en liefde waarmee je de steeds weer afwisselende meditatielessen vormgeeft is bijzonder en zeker het ervaren waard. De meditatielessen zijn in korte tijd heel belangrijk voor mij geworden. Na elke les ga ik met een heerlijk ontspannen en goed gevoel naar huis. Ik merk zelfs dat ik de volgende ochtend nog steeds ontspannen ben. Het mediteren heeft me meer rust en bewustwording gebracht. Zelfs mijn omgeving valt het op.
Dankjewel! 🙏 Liefs🥰🪷🪄

📙 Gasten boek 📙
Lieve Tasja. Zo heel erg dankbaar voor wat je ons weer gaf vanavond. Het was méér dan prachtig. En ik voelde me er zo vredig in. Mijn hele ziel stond al de tijd open om de Helende Liefde die door jou naar ons stroomde, te ontvangen. Geen moment werd gemist. Ik wist niet dat de ziel zo aandachtig kon zijn. Ik kan er niet over uit. Zo precies wat ik nu nodig heb. Er is zoveel Dankbaarheid gewoon heel fijn.
Dankje lieve schat!🎶🪄💫🪷🪂🥰

📙 Gasten boek 📙
Lieve Tasja. Jij bent een lichtje in de duisternis en een bijzondere vrouw. Je laat me stralen elke meditatie les weer. Steeds een andere avond, keer op keer. Dank je wel voor je energie. En na de zomer ‘bin ik ‘r weer bie!’.
Liefs! 🥰🪄🌟🙏🏽🪄

📙 Gasten boek 📙
Dankjewel lieve Tasja, voor de wekelijkse fijne meditatielessen🙏 Altijd kijk ik er weer naar uit om te komen mediteren, mantra’s zingen en te delen met gelijkgestemden.🙏🎶🥁

📙 Gasten boek 📙
Lieve Tasja. Dankjewel voor de mooie meditaties, inzichten, levens lessen. De groei en ontwikkeling in liefde ❤️.
Namasté 🙏