Meditatie

♥ Neem af en toe de tijd om stil te staan, je ogen te sluiten en diep adem te halen….

Mediteren wil niets anders zeggen, dan het oefenen van je aandacht om zowel lichamelijk als geestelijk te ontspannen en je bewustzijn te verruimen. Je traint om je aandacht naar binnen te richten in plaats van naar buiten en je leert om je gedachtenstoom tot rust te brengen. Het voordeel van samen mediteren is dat het concentratie vermogen versterkt wordt als ook het geestelijk en lichamelijk ontspannen.

♥ Het vinden van een juiste balans tussen inspanning en ontspanning is belangrijk
Ik begeleid je graag om de rust binnen jezelf te vinden, te (her)ontdekken en verder te ontwikkelen. Yoga, mindfulness, adem- en ontspanningsoefeningen, muziek, inspirerende verhalen, mantra’s, mudra’s evenals energiewerk  kunnen een onderdeel zijn van de meditatie lessen.

♥ Meditatie lessen
Iedere dinsdag, donderdag en vrijdagavond van 20.00 tot 21.30 uur. Kosten €32,50 per maand per incasso. Eenmalig inschrijfgeld €17,50 en 1 maand opzegtermijn. Losse les €15,=. In de maand Augustus 2019 zal er geen incasso plaats vinden. Tijdens de schoolvakantie zijn er geen lessen, zie de kalender.  Het is een heerlijk rustige meditatieruimte en alle materialen zijn aanwezig. Draag makkelijk zittende kleding en eventueel warme sokken. Na de les staat er kruidenthee met iets lekkers voor je klaar. Je bent van harte welkom met of zonder meditatie ervaring. Graag van tevoren aanmelden

♥ Gastenboek
Hoi Tasja, jij bent echt een kanjer je kan zo goed meditatie geven. Ben al bij verscheidene geweest en jij kan het het beste, super!! De compassie en liefde waarmee je de afwisselende meditatielessen vorm geeft is bijzonder en zeker het ervaren waard. De meditatielessen zijn in korte tijd belangrijk voor me geworden. Na de meditatielessen ga ik met een heerlijk ontspannen en goed gevoel huiswaarts. Ik merk het zelfs als ik de ochtend erop opsta. Het mediteren heeft me meer rust en bewustwording gebracht.
Dankjewel!