Meditatie, ademen, rust & ontspanning

Meditatie lessen: dinsdag, donderdag en vrijdagavond van 20.00 tot 21.30 uur.

Mediteren wil niets anders zeggen, dan het oefenen van je aandacht om zowel lichamelijk als geestelijk te ontspannen en je bewustzijn te verruimen. De meditaties zijn gericht op het teruggaan naar je ware zelf, naar je werkelijke ik. Je traint om je aandacht naar binnen te richten in plaats van naar buiten te keren en je gedachten stroom tot rust te brengen. 

♥ Het vinden van een juiste balans tussen inspanning en ontspanning is belangrijk. 
Ik begeleid je graag om de rust binnen jezelf te vinden, te (her)ontdekken en verder te ontwikkelen. Het is een heerlijk rustige meditatieruimte en alle materialen zijn aanwezig. Het voordeel van samen mediteren is dat het concentratie vermogen versterkt wordt. Draag makkelijk zittende kleding en neem eventueel warme sokken en water mee. Na de les staat er kruidenthee met iets lekkers voor je klaar. We sluiten de les af met een inzichtkaart.

Het resultaat is ontspannen weer naar huis.
– minder stress en meer ontspanning
– betere doorbloeding en dus werking van de buikorganen
– versterking van het immuunsysteem
– verbetering afvoer afvalstoffen (via longen en via darmen)
– verlaging bloeddruk (zonder medicatie)
– vermindert hartritmestoornissen
– vermindert gevoelens van angst en depressie
– verbetert de concentratie
– vermindert hoofdpijn, migraine, rugpijnen.

Je bent van harte welkom met of zonder meditatie ervaring.

♥ Gastenboek
Hoi Tasja, jij bent echt een kanjer je kan zo goed meditatie geven. Ben al bij verscheidene geweest en jij kan het het beste, super!! De compassie en liefde waarmee je de steeds weer afwisselende meditatie lessen vorm geeft is bijzonder en zeker het ervaren waard. De meditatie lessen zijn in korte tijd belangrijk voor mij geworden. Na de meditatie lessen ga ik met een heerlijk ontspannen en goed gevoel huiswaarts. Ik merk het zelfs als ik de ochtend erop opsta. Het mediteren heeft me meer rust en bewustwording gebracht.
Dankjewel!