Meteen naar de inhoud

Meditatie mantra’s mudra’s ademen en energie werk

Het vinden van een juiste balans tussen inspanning en ontspanning is belangrijk. 

Meditatie betekent het oefenen van je aandacht om zowel lichamelijk als geestelijk te ontspannen, je vitaliteit te bevorderen en je bewustzijn te verruimen. Onze ademhaling is de schakel tussen lichaam en geest. De lessen zijn gericht op het teruggaan naar je ware zelf, naar je werkelijke ik. Je traint om je aandacht naar binnen te richten in plaats van naar buiten te keren en je gedachtestroom tot rust te brengen.

Meditatie heeft veel positieve effecten op je gezondheid. Door regelmatig te mediteren kun je stress verminderen en meer ontspannen. Je wordt minder snel emotioneel of ongelukkig en je krijgt meer positieve gedachten. Je ziet alles veel minder somber in en je kunt beter omgaan met gevoelens van angst, depressie, machteloosheid en frustratie.

Ik begeleid je graag om de rust te vinden, te (her)ontdekken en verder te ontwikkelen. Het voordeel van samen mediteren is dat het concentratievermogen versterkt wordt. Het gevarieerde aanbod wordt door de cursisten als zeer prettig ervaren. De lessen zijn altijd anders, maar het resultaat is altijd weer hetzelfde: ontspannen naar huis.

Kleine groepen met professionele begeleiding en persoonlijke aandacht.

Geniet van rust en ontspanning tijdens de meditatielessen in groepsverband. Kies voor een vaste avond op dinsdag, donderdag of vrijdag van 20.00 tot 21.30 uur (inloop vanaf 19.45 uur). Kun je een keer niet op je vaste avond? Geen probleem, er is een inhaalmogelijkheid in dezelfde week. 

TarievenVoorwaarden
Proefles: € 10Eenmalig per persoon
Losse les: € 17,50Geen verplichting
Jaarabonnement: € 47,50 per maand11 incasso’s per jaar, geen afschrijving in de zomermaand, administratiekosten van € 25 bij inschrijving, opzegtermijn van één maand

Alle materialen zijn aanwezig, zoals kussens, dekens en matten, dus het enige wat je hoeft mee te nemen is makkelijk zittende kleding, warme sokken en eventueel een waterflesje. Aan het einde van de les staat er kruidenthee met iets lekkers voor je klaar en we sluiten de avond af met een persoonlijke inzichtkaart.

Vergoeding door werkgever: Misschien wil jouw werkgever ook in jou investeren. Veel bedrijven hebben een budget om je te helpen groeien. Dit kan onderdeel zijn van het Individueel Keuzebudget (IKB) of het Individueel Vitaliteitsbudget. Dit is ook wettelijk vastgelegd in een cao, vraag ernaar. Uiteindelijk is ook jouw werkgever erbij gebaat dat jij goed in je vel zit en optimaal functioneert en presteert.

Ben je benieuwd hoe meditatie jou kan helpen om meer balans en rust in je leven te brengen? Schrijf je dan nu in voor een proefles en ervaar zelf de voordelen van samen mediteren. Je bent van harte welkom om mee te doen met of zonder meditatie- en yoga-ervaring. Wil je meer weten over de meditatielessen? Neem dan gerust contact met mij op.

📙 Gasten boek 📙
Hoi Tasja,
Jij bent echt een kanjer in het geven van meditatielessen. Ik ben al bij verschillende meditatieleraren geweest en jij bent veruit de beste! De compassie en liefde waarmee je de steeds weer afwisselende meditatielessen vormgeeft is bijzonder en zeker het ervaren waard. De meditatielessen zijn in korte tijd heel belangrijk voor mij geworden. Na elke les ga ik met een heerlijk ontspannen en goed gevoel naar huis. Ik merk zelfs dat ik de volgende ochtend nog steeds ontspannen ben. Het mediteren heeft me meer rust en bewustwording gebracht. Dankjewel!

Lieve Tasja,
Wat heb ik weer heerlijk geslapen na de superfijne meditatie les van gisteravond. Dankjewel Tasja, je maakt elke meditatieavond een stukje mooier, liefdevoller en lichter. Door jouw lessen heb ik zoveel inzichten en inspiratie ontvangen. Het is echt heel helend om bij jou te mediteren. Ik voel me na elke les zo ontspannen en vol energie. Je hebt echt een bijzonder talent om mensen te helpen hun innerlijke rust te vinden. Ik kijk al weer uit naar volgende week.
Namasté.In stilte zitten,
adem in, adem uit,
gedachten komen en gaan
maar ik blijf hier
in dit moment
in rust en vrede
Al één Zijn
I AM