Ga naar de inhoud

Meditatie mantra’s mudra’s ademen ontspanning zelfreflectie en bewust zijn

Individueel of in groepsverband. 

Meditatie betekent het oefenen van je aandacht om zowel lichamelijk als geestelijk te ontspannen, je vitaliteit te bevorderen en je bewustzijn te verruimen. Onze ademhaling is daarbij de schakel. Je leert om je aandacht naar binnen te richten in plaats van naar buiten te keren en je gedachtestroom tot rust te brengen. Je oefent ook om op een bewuste, liefdevolle en nieuwsgierige wijze met jezelf en alles wat je nu ervaart, om te gaan. 

Meditatie heeft veel positieve effecten op je gezondheid. Luisteren en op onderzoekende wijze contact maken met wat er speelt. Tevens geef je zo meer ruimte aan je intuïtie en het zelfhelend en zelfregulerend vermogen van je zenuwstelsel en lichaam. Door regelmatig te mediteren kun je stress verminderen en meer ontspannen. Je wordt minder snel emotioneel of ongelukkig en je krijgt meer positieve gedachten. Je ziet alles veel minder somber in en je kunt beter omgaan met gevoelens van angst, depressie, machteloosheid en frustratie.

Het vinden van een juiste balans tussen inspanning en ontspanning is belangrijk. Ik begeleid je graag om de rust te vinden. Het voordeel van samen mediteren is dat het concentratievermogen versterkt wordt en het is fijn om met gelijk gestemde te zijn. Het gevarieerde aanbod wordt door de cursisten als zeer prettig ervaren.

Samen mediteren: een bijzondere vorm van samen zijn. De lessen zijn altijd anders, maar het resultaat is altijd hetzelfde: ontspannen naar huis.


Ik adem in en kom tot rust
Ik adem uit en glimlach
Thuis gekomen in het nu
wordt dit moment een wonder

Meditatielessen. Kies voor een vaste avond op dinsdag, donderdag (vol) of vrijdag (vol) 20.00 tot 21.30 uur (inloop 19.45 uur). Kun je een keer niet? Geen probleem, er is een inhaalmogelijkheid in dezelfde week. 

TarievenVoorwaarden
Proefles: € 10Eenmalig per persoon. Reductie bij inschrijving. 
Losse les: € 17,50Aanmelden, dinsdag, donderdag of vrijdag 20.00 tot 21.30 uur.
Per maand € 47,50 per maand verdeeld over
11 incasso’s per jaar
Geen afschrijving in de zomermaand, administratiekosten van € 25,= bij inschrijving, opzegtermijn één maand. 

Materialen zijn aanwezig, zoals zit dotjes, kussens, dekens en matten, het enige wat je hoeft mee te nemen is makkelijk zittende kleding, eventueel warme sokken en een waterflesje. Aan het einde van de les staat er kruidenthee met iets lekkers voor je klaar en we sluiten de avond af met een persoonlijke inzichtkaart.

Wil je meer weten of aanmelden? Neem gerust contact met mij op.

Namasté 🙏,
Tasja

📙 Gasten boek 📙
Lieve Tasja,
Wat heb ik weer heerlijk geslapen na de superfijne meditatie les van gisteravond. Dankjewel Tasja, je maakt elke meditatieavond een stukje mooier, liefdevoller en lichter. Door jouw lessen heb ik zoveel inzichten en inspiratie ontvangen. Het is echt heel helend om bij jou te mediteren. Ik voel me na elke les zo ontspannen en vol energie. Je hebt echt een bijzonder talent om mensen te helpen hun innerlijke rust te vinden. Ik kijk al weer uit naar volgende week.
Namasté 🙏 

📙 Gasten boek 📙
Hoi Tasja,
Jij bent echt een kanjer in het geven van meditatielessen. Ik ben al bij verschillende meditatieleraren geweest en jij bent veruit de beste! De compassie en liefde waarmee je de steeds weer afwisselende meditatielessen vormgeeft is bijzonder en zeker het ervaren waard. De meditatielessen zijn in korte tijd heel belangrijk voor mij geworden. Na elke les ga ik met een heerlijk ontspannen en goed gevoel naar huis. Ik merk zelfs dat ik de volgende ochtend nog steeds ontspannen ben. Het mediteren heeft me meer rust en bewustwording gebracht.
Dankjewel! 🙏