Psychosociale therapie en acupunctuur

Gericht op het stimuleren en behouden van gezondheid, het zelfhelend vermogen, preventie, vitaliteit, welbevinden en mogelijkheden waarbij de wisselwerking tussen lichaam en psyche wordt erkend. Mijn werkwijze is met zorg en aandacht afgestemd op wat het beste bij jou past.

Als extra ondersteuning: kan een therapeutisch advies gegeven worden in supplementen van de Schussler celzouten en/of de Bach bloesems. Kijken we samen naar het gebruik en duur. Dit zijn natuurlijke producten en vormen een risicovrije therapie zonder bijwerkingen en verslavingen. Ook Auriculotherapie is goed toepasbaar met andere therapievormen.

Vergoeding zorgverzekering: de behandelingen worden gedeeltelijk of geheel vergoed door je aanvullend verzekering. Vaak is het een maximum bedrag per dag en per jaar. Je hebt geen verwijsbrief nodig en het verplichte eigen risico is niet van toepassing op vergoedingen vanuit de aanvullende zorgverzekering.

Advies: maak na de behandeling tijd vrij voor een wandeling langs de Zeeuwse stranden, een (voeten)bad en het drinken van water of (kruiden)thee. Dit heeft een positieve invloed op de zachte helingsprocessen en het resultaat.