Meteen naar de inhoud

De zeven sleutels van Bewust Zijn, Groei groep en Reiki bijeenkomsten

Groei groep opstellingen door Tasja Hut.

Ontdek de kracht van familie opstellingen en systemisch werk tijdens deze unieke Groei groep dagen

Tijdens deze unieke dagen neem ik je mee in de kracht van opstellingen en systemisch werk. We zullen ons verdiepen in ademwerk, lichaamswerk, meditatie en (sound) healing en ontdekken hoe de weg ons wijst. Dit is een dag om jezelf op een positieve en effectieve manier verder te ontwikkelen en te groeien.

Opstellingen zijn een krachtig hulpmiddel om inzicht te krijgen in jezelf en je relaties met anderen. Door middel van opstellingen kun je verborgen dynamieken zichtbaar maken en verschuivingen hierin op helderen. Dit geeft weer ruimte en kracht. Dit doen we met behulp van de HEEL-methode: het herkennen, erkennen, ervaren en loslaten. Dit werkt niet alleen voor jezelf zo, maar voor de hele groep.

Elke opstelling heeft een eigen energie. Door het telkens weer voelen, ervaren en gewaarworden van een opstelling vergroot je je intuïtieve ontwikkeling. Het werkt helend, geeft inzichten en uiteindelijk rust. Door deel te nemen aan deze dag zul je niet alleen meer leren over jezelf, maar ook over hoe je relaties met anderen kunt verbeteren.

Deze dag werkt op alle niveaus van bewustzijn.

Wanneer? Van 10.00 uur tot 16.00 uur. Data: 16-04, 14-05, 04-06. Kosten: € 55 per dag. Graag voor aanvang van de dag voldoen of gepast in een envelopje met je naam erop.

Heb je al zin om mee te doen? Je bent van harte welkom! Je hebt geen speciale voorkennis of ervaring nodig. Wel graag van tevoren aanmelden. 

De Zeven Sleutels van Bewustzijn – 8 Lessen

Ga mee op een inspirerende reis naar zelfontdekking en ontwikkeling door de energie van je eigen chakra’s te ontdekken. Door het ontwikkelen en ontplooien van de 7 chakra’s kom je meer in je IK-kracht te staan en ben je meer in verbinding met jezelf. Ben je nieuwsgierig naar deze 7 sleutels van bewustzijn? Ga dan mee op reis om de innerlijke wereld van jouw chakra’s te ontdekken.

In deze cursus zullen we de zeven hoofdchakra’s ervaren, beleven en tekenen. De lesdagen bestaan uit theorie, psychologie, meditatie, visualisatie, tekenanalyse en oefeningen en tips per chakra. Samen zetten we de heilige geometrie van de chakratekening op en thuis werk je de tekening verder uit. De volgende lesdag bespreken we elkaars tekeningen en leren we meer over het volgende chakra.

De cursus helpt om te ontspannen, een rustmoment voor jezelf in te bouwen, jezelf te ontdekken en verder te ontwikkelen, in contact te komen met je creativiteit en je te transformeren tot wie je werkelijk bent. Je gaat dingen over jezelf ontdekken en inzichten krijgen van hoe je je chakra’s kunt ondersteunen en in balans kunnen brengen met behulp van verschillende technieken en methoden.

Docente: Tasja Hut Tijd: 10.00 – 16.00 uur 8 lessen, 1x per maand Materialen zijn aanwezig Geen speciale voorkennis of ervaring nodig Inclusief certificaat 

Meld je nu aan voor deze inspirerende reis naar zelfontdekking en bewustzijn. 

Reiki: Een Eeuwenoude Japanse Geneeswijze

Reiki is een geneeswijze waarbij het doorgeven van universele levensenergie centraal staat. Deze energie wordt via handoplegging door het lichaam gestuurd.

Reiki I Cursus: Maak kennis met het verhaal van Reiki, de leefregels en de basisprincipes van deze Tibetaans boeddhistische healing methode. Leer de handposities en geef jezelf en anderen een Reiki behandeling. Door de handposities te oefenen en in combinatie met de inwijdingen, komt de Reiki energetisch tot leven.

Reiki II Cursus: Breng meer verdieping en een ruimere toepassing van de Reiki energie. Werk directer op blokkades in op fysiek, emotioneel en mentaal niveau. Leer behandelingen op afstand te geven en ruimtes energetisch te reinigen.

Reiki I Terugkom Dag: Beantwoord vragen, licht de opgedane kennis en vaardigheden toe en ontmoet andere Reiki I cursisten om ervaringen te delen.

Meld je aan als  je klaar bent om de kracht van Reiki te ervaren?