Reiki I Cursus

Reiki 1 cursus weekend door Tasja Hut
Reiki is een eeuwenoude Japanse geneeswijze, waarbij het doorgeven van universele levensenergie de bron is van de behandeling. Het is veel ouder dan welke religieuze filosofie ook. Met Reiki wordt deze allesomvattende energie via handoplegging door het lichaam gestuurd. Tijdens Reiki I leer je de handposities en kan je daarna zowel jezelf als anderen een Reiki behandeling geven. Het resultaat van Reiki is een verbeterde gezondheid en welbevinden – fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Maak kennis met het verhaal van Reiki, de leefregels en de basisprincipes van deze Tibetaans boeddhistische healing methode. Door de handposities bij jezelf en samen met de andere cursisten te oefenen en in combinatie met de inwijdingen, komt de Reiki energetisch tot leven. Er is voldoende ruimte om vragen te stellen en ervaringen te delen.

Bij Reiki 1 ontvang je een inwijding die bestaat uit 4 initiaties (energetische sleutels) welke je individueel ontvangt. Dit is vooral bedoeld om je energiekanaal open te zetten en wordt de mogelijkheid versterkt om de universele levensenergie toe te passen. Er komt extra energie beschikbaar voor het lichaam, blokkades en belemmeringen in je systeem worden opgeruimd. Verbinden met Reiki is veel meer dan het helingsaspect en betreft een manier van leven, het bewandelen van een spiritueel pad. Het word ook wel het boeddhistische pad naar verlichting genoemd.

Je kan bij mij ook terecht voor een individuele Reiki behandeling.
Maak daarna wat tijd vrij voor een wandeling langs de Zeeuwse stranden, een (voeten)bad en/of het drinken van water of (kruiden)thee. Dit heeft een positieve invloed op de zachte helingsprocessen en het resultaat.

Zie de kalender voor de data en aanvullende informatie.