Reiki I & Reiki II

Zie agenda voor de data en meer informatie

WAT IS REIKI?
Reiki is een eeuwenoude Japanse geneeswijze, waarbij het doorgeven van universele levensenergie de bron is van de behandeling. Het is veel ouder dan welke religieuze filosofie ook. Met Reiki wordt deze allesomvattende energie via handoplegging door het lichaam gestuurd. 

REIKI I CURSUS 1e graad Reiki
Maak kennis met het verhaal van Reiki, de leefregels en de basisprincipes van deze Tibetaans boeddhistische healing methode. Bij Reiki 1e graad leer je de handposities en kan je daarna zowel jezelf als anderen een Reiki behandeling geven. Door de handposities bij jezelf en samen met de andere cursisten te oefenen en in combinatie met de inwijdingen, komt de Reiki energetisch tot leven. 

REIKI II CURSUS 2e graad Reiki
Het volgen van een Reiki II cursus brengt veel meer verdieping en een ruimere toepassing van de Reiki energie. Je kunt veel directer op blokkades inwerken, op fysiek, emotioneel en mentaal niveau. Je leert op afstand een behandelingen te geven naar mensen, dieren en plaatsen in de wereld en ruimtes energetisch te reinigen. Heb je voldoende geoefend met Reiki I? Ben jij klaar voor de volgende stap? 

Reiki I Terugkom dag 
Een dag om vragen te beantwoorden, de opgedane kennis en vaardigheden van de Reiki I cursus kan nog eens worden toegelicht. Het is leuk om andere Reiki I cursisten te ontmoeten en Reiki ervaringen met elkaar te delen.