Reiki I & Reiki II

WAT IS REIKI?
Reiki is een eeuwenoude Japanse geneeswijze, waarbij het doorgeven van universele levensenergie de bron is van de behandeling. Het is veel ouder dan welke religieuze filosofie ook. Met Reiki wordt deze allesomvattende energie via handoplegging door het lichaam gestuurd. 

REIKI I CURSUS 1e graad Reiki
Maak kennis met het verhaal van Reiki, de leefregels en de basisprincipes van deze Tibetaans boeddhistische healing methode. Bij Reiki 1e graad leer je de handposities en kan je daarna zowel jezelf als anderen een Reiki behandeling geven. Door de handposities bij jezelf en samen met de andere cursisten te oefenen en in combinatie met de inwijdingen, komt de Reiki energetisch tot leven. 

REIKI II CURSUS 2e graad Reiki
Het volgen van een Reiki II cursus brengt veel meer verdieping en een ruimere toepassing van de Reiki energie. Je kunt veel directer op blokkades inwerken, op fysiek, emotioneel en mentaal niveau. Je leert op afstand een behandelingen te geven naar mensen, dieren en plaatsen in de wereld en ruimtes energetisch te reinigen. Heb je voldoende geoefend met Reiki I? Ben jij klaar voor de volgende stap? 

Reiki I Terugkom dag 
Een dag om vragen te beantwoorden, de opgedane kennis en vaardigheden van de Reiki I cursus kan nog eens worden toegelicht. Het is leuk om andere Reiki I cursisten te ontmoeten en Reiki ervaringen met elkaar te delen. 

Cursus Chakra tekenen
Ga je mee op reis om je chakra’s te ontdekken? Heb je zin om je zelf verder te ontwikkelen? Nieuwsgierig naar deze 7 sleutels van bewustzijn?  Een innerlijke reis wordt zichtbaar in zeven bijzondere chakra tekeningen. 

In deze cursus gaan we de zeven hoofdchakra’s ervaren, beleven en tekenen. Deze chakra’s zijn verbonden met de 7 sleutels van bewustzijn. Door het maken van en kijken naar de chakratekening, krijg je een beter inzicht in de energie van je eigen chakra’s en jouw persoonlijk functioneren. Wanneer de 7 chakra’s zich verder kunnen ontwikkelen en ontplooien kom je meer in je IK-kracht te staan in verbinding met je zelf.

De lesdagen bestaan oa uit theorie, psychologie, meditatie, visualisatie, oefeningen en tips afgestemd per chakra. Samen zetten we de heilige geometrie van de chakra tekening op en thuis is voldoende tijd om de tekening verder uit te werken. Daarnaast hou je een dagboekje bij met je persoonlijke ervaringen. De volgende les bekijken we de resultaten en bespreken we elkaars tekeningen. De groepsdynamiek maakt deze cursus nog leerzamer. 

Chakra tekenen helpt om: • Heerlijk te ontspannen en werkt helend. • Een rustmoment voor jezelf in te bouwen. • Jezelf te ontdekken en verder te ontwikkelen en groeien. • In contact te komen met je creativiteit • Je te transformeren tot wie je werkelijk bent. Deze cursus bestaat in totaal uit 8 lessen om de 3 tot 4 weken.  Materialen zijn aanwezig. De thee staat voor je klaar met iets lekkers. 

Data: plannen we samen in met een datumprikker. Alle dagen van de week zijn mogelijk.
Locatie: Praktijk Al één Zijn Falckstraat 2 in Vlissingen. Gratis parkeren voor de deur.