Meteen naar de inhoud

1 jaar Groei groep 10 bijeenkomsten

Groei groep opstellingen START zondag 18 September in Vlissingen door Tasja Hut.

In deze unieke cursus neem ik je graag mee in de kracht van de opstellingen en systemisch werk. Daarnaast een afwisseling van ademwerk, lichaamswerk, meditatie en (sound) healing en hoe de weg ons wijst. Een cursus om jezelf op een positieve en effectieve manier verder te ontwikkelen en te groeien. De naam Groei groep is dan ook niet voor niets gekozen.

Iedereen die wel eens een opstelling heeft gedaan weet het… Eén opstelling zegt meer dan 1.000 woorden. Het interessante is dat je veel vraagstukken systemisch kunt onderzoeken, eventuele verborgen dynamieken worden zichtbaar gemaakt. Als verschuivingen hierin opgehelderd kunnen worden geeft dit weer ruimte en kracht. De HEEL-methode: het herkennen, erkennen, ervaren en loslaten. Dit werkt niet alleen voor jezelf zo maar voor de hele groep.

Elke opstelling heeft een eigen energie. Door het telkens weer voelen, ervaren en gewaarworden van een opstelling vergroot je je intuïtieve ontwikkeling, het werkt helend, geeft inzichten en uiteindelijk rust. Een opstelling is bij uitstek een methodiek die werkt op alle niveaus van bewustzijn.

Wanneer? Totaal 10 bijeenkomsten van 10.00 uur tot 16.00 uur.
Data: De cursus start op 18-09, 16-10, 13-11, 11-12, 22-01, 12-02, 12-03, 16-04, 14-05, 11-06. (09-07 reserve). Kosten: 55,= per dag voor aanvang van de dag voldoen of gepast in een envelopje met je naam erop.

Na iedere bijeenkomst lever je een kort zelfreflectie verslag in. Zelf lunch meebrengen, koelkast is aanwezig. De zaal betreden op sokken of sloffen. Dopflesje in de zaal toegestaan. Het is mogelijk dat er een extra gastdocent(en) aanwezig is/zijn ter ondersteuning en verdieping in de processen van deze unieke groei groep. 

Heb je al zin om mee te doen? er is nog plaats om aan te schuiven. Je bent van harte welkom, je hebt geen speciale voorkennis of ervaring nodig. Wel graag van tevoren aanmelden. Thee met iets lekkers staat voor je klaar.

Hartelijke groeten,
Tasja Hut

Docent: Tasja Hut, o.a. in 2010 afgestudeerd als Psychosociaal therapeut, 2016 Ademhaling en ontspanningstherapie methode Dixhoorn, 2017 coaching met familie opstellingen, 2018 Nascholing Systeem opstellingen, 2022 Ontspanningscoach, 2022 Anatomie & Fysiologie ademhaling stelsel, 2023 Familie, organisatie-en trauma opstellingen, 2023 Trauma therapeut. 

Cursus Chakra tekenen. De 7 Sleutels van bewustzijn totaal 8 lessen.

Dit is geen teken cursus maar door de chakra te tekenen krijg je een beter inzicht in de energie van je eigen chakra’s en jouw persoonlijk functioneren.

Wanneer de 7 chakra’s zich verder kunnen ontwikkelen en ontplooien kom je meer in je IK-kracht te staan en ben je meer in verbinding met je zelf.

Ga je mee op reis om jou chakra’s te ontdekken? Heb je zin om je zelf verder te ontwikkelen? Nieuwsgierig naar deze 7 sleutels van bewustzijn? Een innerlijke reis wordt uiteindelijk zichtbaar in zeven persoonlijke chakra tekeningen.

In deze cursus gaan we de zeven hoofdchakra’s ervaren, beleven en tekenen. Deze chakra’s zijn verbonden met de 7 sleutels van bewustzijn. Door het maken van en kijken naar de chakratekening, krijg je een beter inzicht in de energie van je eigen chakra’s en jouw persoonlijk functioneren.

De lesdagen bestaan oa uit theorie, psychologie, meditatie, visualisatie, tekenanalyse en oefeningen en tips telkens afgestemd per chakra. Samen zetten we de heilige geometrie van de chakra tekening tijdens de les op en thuis is voldoende tijd om de tekening verder uit te werken. Daarnaast hou je een dagboekje bij met je persoonlijke ervaringen per chakra. De volgende les bekijken we de resultaten en bespreken we elkaars tekeningen.

De groepsdynamiek maakt deze cursus nog leerzamer.

Cursus Chakra tekenen helpt om: • Heerlijk te ontspannen en werkt helend. • Een rustmoment voor jezelf in te bouwen. • Jezelf te ontdekken en verder te ontwikkelen en groeien. • In contact te komen met je creativiteit • Je te transformeren tot wie je werkelijk bent.

Cursus Chakra tekenen. Docente: Psychosociaal therapeut Tasja Hut. Tijd: van 10.00 tot 15.00 uur. Deze cursus bestaat in totaal uit 8 lessen 1x per maand start woensdag:. 1e chakra 16-11, 2e chakra 21-12, 3e chakra 25-01, 4e chakra 15-02, 5e chakra 15-03, 6e chakra 19-04, 7e chakra 17-05, Afsluiting 14-06. Kosten: € 55,= per dag. Materialen zijn aanwezig. De thee staat voor je klaar met iets lekkers. Iedereen is van harte welkom, je hebt geen speciale voorkennis of ervaring nodig. Inclusief certificaat.

Locatie: Praktijk Al één Zijn Falckstraat 2 in Vlissingen. Gratis en ruim parkeren voor de deur.

REIKI
Reiki is een eeuwenoude Japanse geneeswijze, waarbij het doorgeven van universele levensenergie de bron is van de behandeling. Het is veel ouder dan welke religieuze filosofie ook. Met Reiki wordt deze allesomvattende energie via handoplegging door het lichaam gestuurd. 

REIKI I CURSUS 1e graad Reiki

Maak kennis met het verhaal van Reiki, de leefregels en de basisprincipes van deze Tibetaans boeddhistische healing methode. Bij Reiki 1e graad leer je de handposities en kan je daarna zowel jezelf als anderen een Reiki behandeling geven. Door de handposities bij jezelf en samen met de andere cursisten te oefenen en in combinatie met de inwijdingen, komt de Reiki energetisch tot leven. 

REIKI II CURSUS 2e graad Reiki
Het volgen van een Reiki II cursus brengt veel meer verdieping en een ruimere toepassing van de Reiki energie. Je kunt veel directer op blokkades inwerken, op fysiek, emotioneel en mentaal niveau. Je leert op afstand een behandelingen te geven naar mensen, dieren en plaatsen in de wereld en ruimtes energetisch te reinigen. Heb je voldoende geoefend met Reiki I? Ben jij klaar voor de volgende stap? 

Reiki I Terugkom dag 
Een dag om vragen te beantwoorden, de opgedane kennis en vaardigheden van de Reiki I cursus kan nog eens worden toegelicht. Het is leuk om andere Reiki I cursisten te ontmoeten en Reiki ervaringen met elkaar te delen.