Meteen naar de inhoud

Agenda Al één Zijn

Zie de link van de agenda van Al één Zijn voor meer informatie. Deskundige en integere begeleiding. Kleine groepen met veel persoonlijke aandacht.

Algemene informatie cursussen en workshops
Zorg ervoor dat je zelf eten bij je hebt voor de dag en genoeg energie. De locatie beschikt over een koelkast voor het gekoeld bewaren van je lunch. Het is niet mogelijk om een lunch op te warmen. Neem een dopflesje mee en betreed de zaal op sokken of sloffen. Tenzij anders vermeld, gaan de activiteiten door. Ik heb geen pin-automaat, dus betaal alsjeblieft vooraf of gepast bij aanvang. Gratis parkeren voor de deur. Heb je al zin om mee te doen? Je bent van harte welkom om deze dag(en) te ervaren. Je hebt geen speciale voorkennis of ervaring nodig. Wel graag van tevoren aanmelden.

Familie opstellingen en Systemisch werk in een groep.
Tijdens deze dag neem ik je mee in de wereld van opstellingen en systemisch werk en is er ruimte voor wat de dag ons verder brengt. Dit is een dag om jezelf op een positieve en effectieve manier te transformeren en groeien. Opstellingen zijn een krachtig hulpmiddel om inzicht te krijgen in jezelf en je relaties met anderen. Met opstellingen kun je verborgen dynamieken zichtbaar maken en verschuivingen hierin op helderen. Dit geeft ruimte en kracht. Elke opstelling heeft een eigen energie. Door het telkens weer voelen, ervaren en gewaarworden van een opstelling vergroot je je intuïtieve ontwikkeling. Het werkt helend, geeft inzichten en uiteindelijk rust. waarbij je zowel als cliënt als representant kunt deelnemen. Wanneer? Zie de agenda.

Chakra’s. De Zeven Sleutels van Bewustzijn – 8 Lessen
Ga mee op een inspirerende reis naar zelfontdekking en ontwikkeling door de energie van je eigen chakra’s te ontdekken. Door het ontwikkelen en ontplooien van de 7 chakra’s kom je meer in je IK-kracht te staan en ben je meer in verbinding met jezelf. Ben je nieuwsgierig naar deze 7 sleutels van bewustzijn? Ga dan mee op reis om de innerlijke wereld van jouw chakra’s te ontdekken. In deze cursus zullen we de zeven hoofdchakra’s ervaren, beleven en tekenen. De lesdagen bestaan uit theorie, psychologie, meditatie, visualisatie, tekenanalyse en oefeningen en tips per chakra. Samen zetten we de heilige geometrie van de chakratekening op en thuis werk je de tekening verder uit. De volgende lesdag bespreken we elkaars tekeningen en leren we meer over het volgende chakra. De cursus helpt om te ontspannen, een rustmoment voor jezelf in te bouwen, jezelf te ontdekken en verder te ontwikkelen, in contact te komen met je creativiteit en je te transformeren tot wie je werkelijk bent. Je gaat dingen over jezelf ontdekken en inzichten krijgen van hoe je je chakra’s kunt ondersteunen en in balans kunnen brengen met behulp van verschillende technieken en methoden.
Docente: Tasja Hut Tijd: van 10.00 tot 16.00 uur totaal 8 lessen, 1x per maand Materialen zijn aanwezig. Geen speciale voorkennis of ervaring nodig. Inclusief certificaat. Bij voldoende aanmeldingen start deze cursus. Ik werk met maximaal 6 cursisten zodat er voldoende ruimte en aandacht is voor ieders persoonlijk proces.


Reiki I Cursus: Ontdek de helende kracht van Reiki
Reiki is een eeuwenoude Tibetaans boeddhistische healing methode die werkt met de overdracht van universele levensenergie via de handen. In deze cursus maak je kennis met het verhaal van Reiki, de leefregels en de basisprincipes. Je leert hoe je jezelf en anderen een Reiki behandeling kunt geven met behulp van de handposities. Door te oefenen met de handposities en de inwijdingen, activeer je de Reiki energie in jezelf en kun je deze delen met anderen.

Reiki II Cursus: Verdiep je in de mogelijkheden van Reiki
Reiki II is het vervolg op Reiki I. In deze cursus leer je hoe je meer verdieping en een ruimere toepassing van de Reiki energie kunt bereiken. Je leert drie Reiki symbolen die je kunt gebruiken om je behandelingen te versterken, om blokkades op fysiek, emotioneel en mentaal niveau op te lossen, en om Reiki naar een bepaalde situatie of persoon te sturen. Je leert ook hoe je ruimtes energetisch kunt reinigen en hoe je behandelingen op afstand kunt geven. Omdat de Reiki energie is toegenomen kun je je behandelingen gaan verkorten, met hetzelfde resultaat.

Reiki I terug kom dag met ruimte voor uitwisseling en verdieping.
Als je de Reiki I cursus hebt gevolgd, kun je je aanmelden voor de Reiki terug kom dag. Deze dag is bedoeld om je Reiki beoefening op te frissen en te verdiepen. Je kunt ervaringen delen en vragen stellen over Reiki. We lopen de cursusmap samen door en oefenen met de handposities en technieken. Je ontvangt en geeft ook een Reiki behandeling. Het is een dag om samen te verbinden, te ontspannen, te oefenen,  te genieten en te groeien in de Reiki energie.

Meld je aan als  je klaar bent om de kracht van Reiki te ervaren?

Bij voldoende interesse start er weer een groep voor de cursus ademen.

Cursus ademen gastenboek:
Ik heb de mini cursus ademen gevolgd bij Tasja en ik ben heel blij met het resultaat. Ik had al lang last van stress, vermoeidheid en hoofdpijn. Ik wist niet dat mijn ademhaling daar zo’n grote rol in speelde. Tasja heeft me geleerd hoe ik mijn ademhaling kan observeren, verbeteren en gebruiken om meer ontspanning en energie te krijgen. Ik merk nu al een groot verschil in hoe ik me voel en hoe ik met de uitdagingen van het leven omga. Tasja is een geweldige docent die je op een prettige en professionele manier begeleidt. Ze geeft duidelijke uitleg, praktische oefeningen en persoonlijke tips. Ik raad deze cursus aan iedereen aan die meer balans en welzijn wil ervaren in zijn of haar leven. 
xxx