Ga naar de inhoud

Agenda Al één Zijn

Zie het tabblad: met de 'agenda' boven aan deze pagina

Al één Zijn de praktijk van Tasja Hut. Deskundige en integere begeleiding met persoonlijke aandacht om je innerlijke wijsheid te volgen en het is fijn om gelijk gestemde te ontmoeten. Zie tabblad agenda voor volledig overzicht van de activiteiten en meer informatie of neem gerust contact met mij op

Lees hieronder algemene informatie van de cursussen en workshops
Zorg ervoor dat je zelf eten bij je hebt voor de dag en genoeg energie. De locatie beschikt over een koelkast voor het gekoeld bewaren van je lunch. Het is niet mogelijk om een lunch op te warmen. Neem een dopflesje mee en betreed de zaal op sokken of sloffen. Tenzij anders vermeld, gaan de activiteiten door. Gratis parkeren voor de deur.  Ik zorg voor thee en iets lekkers om de dag compleet te maken. Heb je zin om mee te doen? graag van tevoren aanmelden. 

 

 Reiki I Cursus weekend 6 en 7 April
Ontdek de helende kracht van Reiki
Reiki is een eeuwenoude Tibetaans boeddhistische healing methode die werkt met de overdracht van universele levensenergie via de handen. In deze cursus maak je kennis met het verhaal van Reiki, de leefregels en de basisprincipes. Je leert hoe je jezelf en anderen een Reiki behandeling kunt geven met behulp van de handposities. Door te oefenen met de handposities en de inwijdingen, activeer je de Reiki energie in jezelf en kun je deze delen met anderen.

Reiki II Cursus Zondag 26 mei
Verdiep je in de mogelijkheden van Reiki
Reiki II is het vervolg op Reiki I. In deze cursus leer je hoe je meer verdieping en een ruimere toepassing van de Reiki energie kunt bereiken. Je leert drie Reiki symbolen en ontvangt er één extra. De symbolen kun je gebruiken om je behandelingen te versterken, om blokkades op fysiek, emotioneel en mentaal niveau op te lossen, en om Reiki naar een bepaalde plaats, situatie of persoon te sturen. Je leert ook hoe je ruimtes energetisch kunt reinigen en hoe je behandelingen op afstand kunt geven. Omdat de Reiki energie is toegenomen kun je je behandelingen gaan verkorten met hetzelfde resultaat.

Reiki I terug kom dag
Ruimte voor uitwisseling en verdieping

Als je de Reiki I cursus hebt gevolgd, kun je je aanmelden voor de Reiki terug kom dag. Deze dag is bedoeld om je Reiki beoefening op te frissen en te verdiepen. Je kunt ervaringen delen en vragen stellen over Reiki. We lopen de cursusmap samen door en oefenen met de handposities en technieken. Je ontvangt en geeft ook een Reiki behandeling. Het is een dag om samen te verbinden, te ontspannen, te oefenen,  te genieten en te groeien in de Reiki energie.

Familie opstellingen en Systemisch werk in een groep
Tijdens deze middag neem ik je mee in de wereld van opstellingen en systemisch werk en is er ruimte voor wat de dag ons verder brengt. Als je de verbinding met je eigen levenskwaliteit kwijtraakt heeft dit invloed op lijf, psyché en het sociale veld. Bij stagnerende levensprocessen kan met opstellingswerk nieuwe inzichten worden gegeven in jezelf en je relaties met anderen. Met opstellingen kun je verborgen dynamieken zichtbaar maken en verschuivingen hierin oplossen. Het werkt helend en geeft uiteindelijk rust, waarbij je zowel als cliënt als representant kunt deelnemen. Een middag om verbindingen te herstellen en je eigen plek te bekrachtigen. 

Intuïtieve cursus. De Zeven Sleutels van Bewustzijn – 8 lessen start bij voldoende interesse na de zomervakantie 
Als een chakra te weinig of te veel ontwikkeld is kun je dit zien als afweermechanismen en overlevingsstrategieën. Die zijn het kind behulpzaam om het leven op een veilige manier aan te kunnen. Deze gewoonten vormen de karakter aanpassingen. Door het ontwikkelen en ontplooien van de 7 chakra’s kom je meer in je IK-kracht te staan en ben je meer in verbinding met jezelf.

In deze cursus zullen we de zeven hoofdchakra’s ervaren, beleven en tekenen. De lesdagen bestaan uit theorie, psychologie, karakterstructuren, meditatie, visualisatie, tekenanalyse en oefeningen en tips per chakra. Samen zetten we de heilige geometrie van de chakratekening op en thuis werk je de tekening gedurende een maand verder uit en maak je aantekeningen. De volgende lesdag bespreken we elkaars tekeningen en leren we meer over ons zelf en elkaar.

De cursus helpt om te ontspannen, een rustmoment voor jezelf in te bouwen, jezelf te ontdekken en verder te ontwikkelen, in contact te komen met je creativiteit maar ook je afweermechanismen en overlevingsstrategieën.  Je gaat dingen over jezelf ontdekken en inzichten krijgen van hoe je jezelf kunt ondersteunen en in balans kunt brengen om je te transformeren tot wie je werkelijk bent.

Iedereen ontvangt een persoonlijke chakra opstelling. Naast je tekeningen is dit een leerzame manier van kijken en toont de dynamiek tussen jouw 7 chakra’s (energiecentra) en jezelf. We luisteren en onderzoeken naar wat ze één voor één te vertellen hebben en kijken naar hoe ze zich gedragen ten opzichte van elkaar. Welke sleutels van bewust zijn heb je nodig voor meer balans te brengen in je leven zodat jouw levensenergie beter kan stromen?

Docente: Tasja Hut Tijd: van 10.00 tot 17.00 uur totaal 8 lessen, 3e zondag 1x per maand. Materialen zijn aanwezig. Geen speciale voorkennis of ervaring nodig. Inclusief certificaat. Bij voldoende aanmeldingen start deze inspirerende en ervaringsgerichte cursus met voldoende ruimte en aandacht voor ieders persoonlijk proces.

Meld je aan als  je zin hebt om mee te doen? Bij voldoende interesse start er weer een leuke en interessante cursus groep voor:
– Reiki I en II
– Ademen en ontspannen
– Schüslser Celzouten zelf leren toepassen
– Cursus PRI
 
– of andere wensen? Ik hoor het graag


When One Awakens
One will understand
We are not here to compete 
but complete each other…

📙 Gastenboek 📙 
Zo bijzonder weer…. Dankbaar voor deze prachtige dag met prachtige mensen op een prachtige locatie. Dank dank dank lieve Tasja voor het liefdevolle begeleiden van onze groep. Ik was er heel graag bij 🦋🌞🍀💜🦋

📙 Gastenboek 📙 
Tasja, dank je wel voor het groeien. Je bent een mooie lerares die ruimte laat. Aangeeft wat  nodig is en ondersteund als het even wat zwaar wordt. De hele dag heeft mij veel inzichten gegeven en veel over mijzelf geleerd, weer een stukje gegroeid!
Dank je wel Tasja en lieve groet!

📙 Gastenboek 📙 
Vandaag weer een hele mooie dag mogen beleven met een kleine groep. Lekker tussendoor dansen lachen en gronden op heerlijke muziek 😂 Wat een heerlijke en mooie leerzame dag. Een dag waar ik met dankbaarheid op terugkijk.
Heel veel dank lieve Tasja💜

📙 Gastenboek 📙 
Ik heb de mini cursus ademen gevolgd bij Tasja en ik ben heel blij met het resultaat. Ik had al lang last van stress, vermoeidheid en hoofdpijn. Ik wist niet dat mijn ademhaling daar zo’n grote rol in speelde. Tasja heeft me geleerd hoe ik mijn ademhaling kan observeren, verbeteren en gebruiken om meer ontspanning en energie te krijgen. Ik merk nu al een groot verschil in hoe ik me voel en hoe ik met de uitdagingen van het leven omga. Tasja is een geweldige docent die je op een prettige en professionele manier begeleidt. Ze geeft duidelijke uitleg, praktische oefeningen en persoonlijke tips. Ik raad deze cursus aan iedereen aan die meer balans en welzijn wil ervaren in zijn of haar leven.
DANKJEWEL 🙏