Therapie

Meer inzicht in jezelf ontwikkelen
Als Natuurgeneeskundig therapeut begeleid ik je om meer inzicht in jezelf te ontwikkelen op overtuigings- en identiteitsniveau. Hoe we naar ons zelf en naar de wereld kijken. Begrijpen waarom je doet wat je doet, alleen dan kan er een verandering plaatsvinden. Door de samenhang inzichtelijk te maken kan je in concrete stappen overgaan op je doelen. Ik ondersteun bij het opheffen van blokkades, stress en spanningsklachten bij emotionele veranderingen, psychische groeiprocessen en spirituele bewustwording.

Omdat we soms wel wat hulp kunnen gebruiken
Mijn hoog gevoeligheid zet ik graag in om jou te begeleiden in jou persoonlijke bewustwordings- en helingsproces. Mijn behandelplan is met zorg en aandacht afgestemd op  je specifieke klacht(en), doelstelling(en) en draagkracht. Ik werk holistisch, dat wil zeggen dat werkvormen worden gecombineerd.
♥ Therapie, counseling, coaching en regressiegesprekken. Past Reality Intergration: vele antwoorden op belangrijke vragen in het nu, liggen besloten in ons verleden.
♥ Familie en systeem opstellingen, gestalt therapie, deelpersoonlijkheden vanuit de psychosynthese.
♥ Teken analyse. Soms zegt een tekening of symbool meer dan woorden.
♥ Adem en ontspanningstherapie van Dixhoorn, stress-reductie. De ademhaling geeft veel inzicht over je zelf en kan bij veel mensen verbeterd worden wat een positieve invloed heeft op het leven.
♥ Meditatie, visualisatie, relaxatie, Sherborne, energie werk, yoga, voetreflexologie en verschillende massagevormen.
♥ Tarot Labyrint. Dit is een therapeutischspel. Spelenderwijs de confrontatie met jezelf durven aangaan is een leuke, boeiende, leerrijke uitdaging en ervaring.
♥ De Chakra’s en de 7 sleutels van bewustzijn. De chakra’s geven inzicht in jouw persoonlijk functioneren. Wijsheid waar je de rest van je leven plezier aan beleeft en is een mooie basis voor je spirituele ontwikkeling.

Chakra essences, Schussler celzouten en Bach bloesems Therapie op natuurlijke wijze genezen
Als ondersteuning kan een therapeutisch advies gegeven worden in supplementen van de Chakra essences, Schussler celzouten en/of de Bach bloesems en kijken we samen naar het gebruik en duur. Deze natuurlijke producten vormen een risicovrije therapie zonder bijwerkingen en verslavingen die in samenwerking met de reguliere geneeskunde gebruikt kan worden.