Therapie

♥ Meer inzicht in jezelf ontwikkelen

Als therapeut ondersteun ik bij verschillende vraagstukken, spanningsklachten, veranderingen en groeiprocessen. Het doel van de therapie is om meer inzicht in jezelf ontwikkelen op overtuigings- en identiteitsniveau. Hoe we naar ons zelf en naar de wereld kijken, begrijpen waarom je doet wat je doet, het onderzoeken van belemmerende patronen en blokkades. Daarbij speelt inzicht en bewustwording een belangrijke rol zodat er ruimte voor keuzes ontstaat en is de kans op herhaling of terugkeer tot het minimum teruggebracht.

Als ondersteuning van de verschillende klachten en aspecten van je leven kan een therapeutisch advies gegeven worden in supplementen van de Schussler celzouten en/of de Bach bloesems en kijken we samen naar het gebruik en duur. Deze natuurlijke producten vormen een risicovrije therapie zonder bijwerkingen en verslavingen die in samenwerking met de reguliere geneeskunde gerust gebruikt kan worden.

Mijn therapie wordt vergoed als alternatieve- of natuurgeneeskundige behandeling. Neem voor aanvang van de therapie contact op met je eigen ziektekostenverzekeraar om na te gaan in hoeverre mijn therapie vergoed wordt. Je hebt geen verwijsbrief nodig en het gaat niet van je eigen bijdrage af. Als therapeut mag ik geen diagnose stellen en werk dus heel klachtgericht.

Ik ben lid van de Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze (VBAG) en valt onder de RBCZ. Daarnaast ben ik aangesloten bij de Geschillencommissie Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg (SCAG). Als Registertherapeut val ik onder het Tuchtrecht van Tuchtcollege Complementaire Zorg (TCZ ).