Therapie

Omdat we soms wel wat hulp kunnen gebruiken
Als Natuurgeneeskundig therapeut begeleid je iemand om meer inzicht in zich zelf te ontwikkelen op overtuigings- en identiteitsniveau. Begrijpen waarom je doet wat je doet, alleen dan kan er een verandering plaatsvinden. Ik ondersteun bij allerlei soorten spanningsklachten, emotionele veranderingen, psychische groeiprocessen en spirituele bewustwording. Neem gerust contact op indien je vragen hebt of mijn therapie geschikt is voor jou klachten of dat ze ter ondersteuning van andere therapieën kan dienen.

Meer inzicht in jezelf ontwikkelen
Mijn hoog gevoeligheid, vele werkvormen en inzichten zet ik graag in om jou te begeleiden in jou persoonlijke bewustwordings- en helingsproces. Mijn behandeling is met zorg en aandacht afgestemd op wat het beste bij jou past, je specifieke klacht(en), doelstelling(en) en draagkracht. Er wordt holistisch gewerkt, dat wil zeggen dat werkvormen worden gecombineerd en alles kan aan bod komen:
Therapie, counseling, coaching en regressiegesprekken. Past Reality Intergration: vele antwoorden op belangrijke vragen in het nu, liggen besloten in ons verleden.
Familie en systeem opstellingen, gestallt therapie, deelpersoonlijkheden vanuit de psychosynthese.
Teken analyse. Soms zegt een tekening of symbool meer dan woorden.
Adem en ontspanningstherapie van Dixhoorn, stress-reductie. De ademhaling geeft veel inzicht over je zelf en kan bij veel mensen verbeterd worden wat een positieve invloed heeft op het leven.
Meditatie, visualisatie, relaxatie, Sherborne, energie werk, yoga, voetreflexologie en verschillende  massagevormen.
De Chakra’s en de 7 sleutels van bewustzijn. Na de zomervakantie start bij voldoende aanmeldingen op zondag 16 september de 8 daagse cursus Chakra tekenen van 10.00 tot 14.00 uur. Deze cursus geeft inzicht in jouw chakra’s en persoonlijk functioneren. Een cursus waar je de rest van je leven plezier aan beleeft en is een mooie basis voor je spirituele ontwikkeling.

Chakra essences, Schussler celzouten en Bach bloesems therapie
Als ondersteuning van specifieke klachten kan een therapeutisch advies gegeven/gevraagd worden in de Chakra essences, Schussler celzouten (supplement) en/of de Bach bloesems en kijken we samen naar het gebruik en duur. Deze natuurlijke wijze van genezen is en een risicovrije therapie zonder bijwerkingen en verslavingen die zorgvuldig gekozen ook  in samenwerking met de reguliere geneeskunde gebruikt kan worden. Ook bij dieren kan  goed gewerkt worden met de Chakra essences, Schussler celzouten of Bach bloesems bv gegeven door het voer.