Psychosociale therapie

♥ Meer inzicht in jezelf ontwikkelen

Als therapeut ondersteun ik bij verschillende vraagstukken, spanningsklachten, veranderingen en groeiprocessen. Het doel van de therapie is om meer inzicht in jezelf ontwikkelen op overtuigings- en identiteitsniveau. Hoe we naar ons zelf en naar de wereld kijken, begrijpen waarom je doet wat je doet, het onderzoeken van belemmerende patronen en blokkades. Daarbij speelt inzicht en bewustwording een belangrijke rol zodat er ruimte voor keuzes ontstaat en is de kans op herhaling of terugkeer tot het minimum teruggebracht.

Ik werk holistisch en er zijn meerdere werkvormen mogelijk. In overleg kan afgewisseld worden met de andere therapie vormen. Er wordt naar het ‘geheel’ gekeken en niet alleen naar de klacht of de ziekte. Dus ook hoe je er emotioneel, fysiek, geestelijk en spiritueel voor staat. Zo krijg je steeds meer inzicht in hoe lichaam en geest subtiel op elkaar in werken en dat geeft rust.

Als ondersteuning: kan advies gegeven worden in supplementen van de Schussler celzouten en/of de Bach bloesems. Kijken we samen naar het gebruik en duur. Dit zijn natuurlijke producten en vormen een risicovrije therapie zonder bijwerkingen en verslavingen. Het doel is de gezondheid bevorderen en klachten verlichten.

Vergoeding zorgverzekering: de behandelingen worden gedeeltelijk of geheel vergoed door uw zorgverzekering, indien je aanvullend verzekerd bent. Kijk voor meer informatie bij jouw zorgverzekeraar. Vaak is het een maximum bedrag per dag en per jaar. Je hebt geen verwijsbrief nodig en het verplichte eigen risico is niet van toepassing op vergoedingen vanuit de aanvullende zorgverzekering.