Therapie

♥ Meer inzicht in jezelf ontwikkelen

Als therapeut ondersteun ik bij verschillende vraagstukken, spanningsklachten, veranderingen en groeiprocessen. Het doel van de therapie is om meer inzicht in jezelf ontwikkelen op overtuigings- en identiteitsniveau. Hoe we naar ons zelf en naar de wereld kijken, begrijpen waarom je doet wat je doet, het onderzoeken van belemmerende patronen en blokkades. Daarbij speelt bewustwording een belangrijke rol zodat er ruimte voor keuzes ontstaat en is de kans op herhaling of terugkeer tot het minimum teruggebracht.

♥ Consulten worden via de aanvullende verzekering geheel of gedeeltelijk vergoed, je hebt geen verwijsbrief nodig en het gaat niet van je eigen bijdrage af. Kijk voor deze vergoeding in je zorgpolis.

Als ondersteuning kan een therapeutisch advies gegeven worden in supplementen van de Schussler celzouten en/of de Bach bloesems en kijken we samen naar het gebruik en duur. Deze natuurlijke producten vormen een risicovrije therapie zonder bijwerkingen en verslavingen die in samenwerking met de reguliere geneeskunde gerust gebruikt kan worden.