Meteen naar de inhoud

Praktijk Al één Zijn: Informatie, tarieven en vergoedingen

Extraatje: in de praktijk is een spirituele bibliotheek aanwezig waar klanten gratis gebruik van mogen maken. Ontdek nieuwe inzichten en verdiep je kennis. Kom langs, pak een boek en ga even rustig zitten, neem een stokje thee en je reis begint bij Al één Zijn naar innerlijke rust en balans.

Tijdens vakanties en feestdagen: zijn er geen lessen of consulten maar mogelijk zijn er andere activiteiten te volgen bij Al één Zijn.
Bekijk de agenda onder het tabblad workshops voor aanvullende informatie en data.

THERAPIE EN COACHING

Openingstijden praktijk op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur. Neem contact met mij op voor uitzonderingen op deze tijden.

Trauma Therapie consult € 90 per uur.
Deze bestaat uit een traject van minimaal 4 consulten in een kortere opeenvolgende tijdsperiode. Denk bij de Trauma Therapie aan het meenemen van warme sokken, makkelijk zittende kleding en een waterflesje.

Psychosociale Therapie en Familie en Systeemopstellingen consult  € 85 per uur. Ik kijk niet alleen naar recente gebeurtenissen, maar ook naar stressvolle situaties die gedurende je leven hebben plaatsgevonden.

Energetische Healing consult € 75 per uur.

Vergoeding door zorgverzekering: de consulten kunnen gedeeltelijk of geheel vergoed worden door je zorgverzekering als je aanvullend verzekerd bent. Raadpleeg je zorgverzekeraar voor meer informatie. Vaak geldt er een maximum bedrag per dag en per jaar. Je hebt geen verwijsbrief nodig en het verplichte eigen risico is niet van toepassing op vergoedingen vanuit de aanvullende zorgverzekering.

Als je medicijnen gebruikt of een uitgebreide medische voorgeschiedenis hebt, raad ik je aan om aanvullende informatie mee te nemen naar ons eerste gesprek. Zo kunnen we je medische voorgeschiedenis en huidige klachten inventariseren om een zo goed mogelijk beeld van je gezondheidssituatie te krijgen. 

Vermijd zwaar lichamelijk belastende situaties zoals intensief sporten, de sauna of roken 2-3 uur voor en na de behandeling. Neem na het consult tijd voor bijvoorbeeld een wandeling langs de prachtige Zeeuwse stranden en het drinken van extra water of kruidenthee. Dit heeft een positieve invloed op het helingsproces en het resultaat. Gun jezelf de tijd om alles te laten integreren.

Wil je de afspraak afmelden of verzetten? Dat kan kosteloos tot 48 uur voor de gemaakte afspraak. Neem gerust contact op bij vragen of om de afspraak te annuleren of verzetten. Afspraken maken kan via deze website, maar annuleren niet.

MEDITATIE LESSEN

Rust en ontspanning tijdens de meditatielessen in groepsverband. Kies voor een vaste avond op dinsdag, donderdag of vrijdag van 20.00 tot 21.30 uur (inloop vanaf 19.45 uur). Kun je een keer niet op je vaste avond? Geen probleem, er is bijna altijd een inhaalmogelijkheid in dezelfde week. Je bent van harte welkom om mee te doen met of zonder meditatie ervaring.

Probeer het eerst uit met een proefles voor € 10. Ben je enthousiast? losse les € 20, een jaarabonnement kost € 45 per maand met eenmalige inschrijf en administratiekosten € 15, de opzegtermijn is 1 maand. Materialen zijn aanwezig, dus het enige wat je hoeft mee te nemen is makkelijk zittende kleding, warme sokken en eventueel waterflesje. Je mag als cursist gebruik maken van de gratis boeken uitleen. 

Vergoeding zorgverzekering. Ook de meditatielessen kunnen soms gedeeltelijk of geheel vergoed worden door je zorgverzekering als je aanvullend verzekerd bent.