Meteen naar de inhoud

Praktijk informatie

Trauma Therapie, Psychosociaal Therapie, Ontspannings Coaching, Auriculo Therapie (oor acupunctuur), Voetreflex massage, Reiki, Energetische healing, het Nieuwe Opstellen.

Dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur. Kosten consult: € 65,- per uur. Vanaf donderdag 1 juni zijn er geen consulten meer in de Falckstraat. Ik ga deze fijne plek verlaten in verband met het beëindiging van het huurcontract door de gemeente Vlissingen. Ik ben op zoek naar een nieuwe fijne praktijkruimte waar ik mijn werkzaamheden met liefde voort kan zetten.

Vergoeding zorgverzekering:  de behandelingen worden gedeeltelijk of geheel vergoed, indien je aanvullend verzekerd bent door je zorgverzekering. Vaak is het een maximum bedrag per dag en per jaar. Je hebt geen verwijsbrief nodig en het verplichte eigen risico is niet van toepassing op vergoedingen vanuit de aanvullende zorgverzekering. In het geval van arbeidsgerelateerde problematiek kun je een beroep doen op je werkgever. Dit vraag je aan via je werkgever of bedrijfsarts. Er zijn steeds meer bedrijven die een bedrag reserveren voor preventieve zorg en verzuim. Ook de meditatie lessen worden vaak vergoed door de werkgever. Afhankelijk van je persoonlijke situatie en inkomen kan de sociale dienst iets voor je betekenen. Vraag hier gerust eens naar, er is vaak meer mogelijk dan je denkt.

Let op: blootstelling aan zwaar lichamelijk belastende situaties (bijvoorbeeld intensief sporten, de sauna of roken) 2 – 3 uur vóór en ná de behandeling graag vermijden.

Advies: Als je medicijnen gebruikt en/of een wat uitgebreidere (medische) historie hebt, kan het nuttig zijn van tevoren een lijstje te maken en deze mee te nemen naar het eerste gesprek. Maak na de behandeling tijd vrij voor een wandeling langs de prachtige Zeeuwse stranden, een (voeten)bad en/of het drinken van extra water of (kruiden)thee. Dit heeft een positieve invloed op de helingsprocessen en het resultaat.

Afmelden of verzetten van de afspraak? Dat kan kosteloos 24 uur vóór de gemaakte afspraak. Neem gerust contact op bij vragen of om de afspraak te annuleren of te verzetten. Afspraak maken kan wel via deze website maar deze kan je niet zelf annuleren. 

MEDITATIE LESSEN IN EEN GROEP of op individuele basis op afspraak

Je schrijft je in voor een vaste avond op dinsdag, donderdag of vrijdag. De les tijden zijn van 20.00 tot 21.30 uur. Inloop vanaf 19.45 uur. Wanneer je op je vertrouwde meditatie avond niet kan is er bijna altijd een inhaal mogelijkheid in die zelfde week. Materialen zijn aanwezig. Draag makkelijk zittende kleding en neem eventueel warme sokken en een flesje water mee. Bijdragen voor de meditatie lessen zijn € 40,00 per maand via automatische incasso. Ik maak gebruik van 1 maand opzegtermijn. Je betaald op dit moment géén inschrijving. Wil je graag een losse of een extra les mee doen? Dat kan, dan is je bijdragen €15,00. Iedereen is van harte welkom, met of zonder meditatie ervaring.
In verband met het beëindigen van huurcontract door de gemeente Vlissingen stoppen ook de meditatie lessen vanaf week 22 op de locatie Falckstraat 2. Ik ben op zoek naar een nieuwe fijne plek om samen te komen en te zijn.

Tijdens vakanties en feestdagen zijn er geen lessen en consulten

Zie de agenda (deze is te vinden onder het tabblad praktijk informatie) voor eventueel aanvullende informatie en data.

ER IS EEN SPIRITUELE BIBLIOTHEEK IN DE PRAKTIJK AANWEZIG.
KLANTEN MOGEN HIER IN GOED VERTROUWEN EN MET VEEL PLEZIER GRATIS GEBRUIK VAN MAKEN