Meteen naar de inhoud

Informatie, tarieven, vergoedingen en tijden

Ik bied verschillende soorten therapieën aan, afhankelijk van je behoeften en wensen.

Soort therapieOmschrijvingKostenKleding
Trauma TherapieEen lichaamsgericht traject om trauma’s te verwerken en los te laten.€ 90 per uurMakkelijk zittende kleding
Psychosociale zorg, Familie en SysteemopstellingenEen methode om inzicht te krijgen in je relaties, patronen en dynamieken binnen je zelf, je familie of systeem.€ 85 per uurGeen specifieke kleding
Energetische Healing Therapie, Voetreflex, massage, Auriculo therapieEen holistische behandeling om je energiebalans te herstellen, je zelfgenezend vermogen te stimuleren en je ontspanning te bevorderen.€ 75 per uurMakkelijk zittende kleding

Ik onderzoek samen met jou welke gedragspatronen en blokkades je belemmeren om je goed te voelen. Als holistisch therapeut in de complementaire zorg en integratieve geneeskunde zie ik de mens als één geheel. Ik kijk naar je fysieke en mentale gezondheid, maar ook naar je emotionele, sociale en spirituele welzijn.

Openingstijden Al één Zijn: De praktijk is geopend op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur. Neem contact met mij op voor uitzonderingen op deze tijden. Tijdens vakanties en feestdagen zijn er geen lessen of consulten.

Vergoeding door aanvullende zorgverzekering: De consulten kunnen gedeeltelijk of geheel vergoed worden door je zorgverzekering als je aanvullend verzekerd bent. Raadpleeg je zorgverzekeraar voor meer informatie. Vaak geldt er een maximumbedrag per dag en per jaar. Je hebt geen verwijsbrief nodig en het verplichte eigen risico is niet van toepassing op vergoedingen vanuit de aanvullende zorgverzekering.

Vergoeding door werkgever: Misschien wil jouw werkgever ook in jou investeren. Veel bedrijven hebben tegenwoordig een budget om je te helpen groeien. Dit kan onderdeel zijn van het Individueel Keuzebudget (IKB) of het Individueel Vitaliteitsbudget. Vaak is dit ook wettelijk vastgelegd in een cao, dus vraag ernaar. Uiteindelijk is ook jouw werkgever erbij gebaat dat jij goed in je vel zit en optimaal functioneert en presteert.

Wettelijke regelgeving: Ik ben verplicht om te handelen volgens de wettelijke regelgeving. De rechten en plichten van cliënt en hulpverlener zijn onder meer vastgelegd in de Wet op de geneeskundige behandelingsovereenkomst (WGBO) en de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz). Daarnaast is de praktijk aangesloten bij een door de overheid erkende geschilleninstantie, Stichting Zorggeschil, en valt onder de onafhankelijke tuchtrechtspraak van de Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ).

Privacy: Alle cliëntgegevens zijn strikt vertrouwelijk en worden onder geheimhouding door de therapeut geruime tijd zorgvuldig bewaard in een afgesloten dossierkast. Er worden geen cliëntgegevens, van welke aard dan ook, aan derden verstrekt zonder schriftelijke toestemming van de cliënt.

Medicijnen en medische voorgeschiedenis: Als je medicijnen gebruikt of een uitgebreide medische voorgeschiedenis hebt, raad ik je aan om aanvullende informatie mee te nemen. Zo kunnen we je medische voorgeschiedenis en huidige klachten inventariseren om een zo goed mogelijk beeld van je gezondheidssituatie te krijgen.

Tips voor na de behandeling: Vermijd zwaar lichamelijk belastende situaties zoals intensief sporten, de sauna of roken twee tot drie uur voor en na de behandeling. Neem na het consult tijd voor bijvoorbeeld een wandeling langs de prachtige Zeeuwse stranden en het drinken van extra water of kruidenthee. Dit heeft een positieve invloed op het herstelproces en het resultaat. Gun jezelf de tijd om alles te laten inwerken.

Afspraak afmelden of verzetten: Wil je de afspraak afmelden of verzetten? Dat kan kosteloos tot uiterlijk 24 uur voor de gemaakte afspraak. Neem gerust contact op bij vragen of om de afspraak te annuleren of verzetten. Afspraken maken kan via deze website, maar annuleren kan alleen telefonisch, persoonlijk berichtje of per e-mail.

In de therapie sta jij met je hulpvraag centraal.

Wil je meer weten? Neem gerust contact met mij op.