Meteen naar de inhoud

Wie ben ik?

Welkom bij Tasja Hut van praktijk Al één Zijn.

Ben je nieuwsgierig naar persoonlijke ontwikkeling en groei en op zoek naar deskundige begeleiding bij het vinden van meer balans in je leven?
Hier ben je aan het juiste adres!

Mijn naam is Tasja Hut en ik ben therapeut in de complementaire zorg en integratieve geneeskunde. Mijn passie is om mensen te helpen hun gezondheid en welzijn te verbeteren door een brug te slaan tussen de medische en psychische aspecten van gezondheid en het holistische: de mens zien als één geheel. Dit betekent dat ik niet alleen kijk naar je fysieke en mentale gezondheid, maar ook naar je emotionele, sociale en spirituele welzijn. 

In mijn praktijk bied ik diensten aan om je te begeleiden bij je persoonlijke ontwikkeling, groei en transformatie:
Therapie: om je te helpen bij het verwerken van trauma’s, het verminderen van stress en meer inzicht te krijgen in jezelf.
Massage: kan helpen om spanningen los te laten, pijn te verminderen en het algehele welzijn te verbeteren.
Meditatie: voor zelfreflectie, stress verminderen en innerlijke rust en balans vinden.
Cursussen en workshops: op het gebied van zelfzorg voor persoonlijke ontwikkeling, groei en transformatie, mindfulness, creativiteit, mantra zingen en energetisch werken.

Mijn doel is om een veilige en liefdevolle omgeving te creëren waarin je inzichten kunt opdoen die je gezondheid en welzijn bevorderen. Dit doe ik met een luisterend oor, humor, inspirerende gesprekken, betrokkenheid en compassie.

“When you touch someone’s life – it is a privilege…
When you touch someone’s heart – it is a blessing…
When you touch someone’s mind – it is an honor…
When you touch someone’s soul – it is a miracle.”

Ben je klaar om te werken aan meer balans in je leven?
Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Ik kijk ernaar uit om je te ont-moeten!

Hartelijke groeten,

Tasja Hut