Wie ben ik?

Ik ben Tasja Hut. Na een baan als apothekersassistente en drogist ben ik mij steeds verder gaan verdiepen in de complementaire zorg. Ik volgde een hbo opleiding voor Psychosociale therapie waar naast het medische en het psychische aandacht is voor het holistische, de mens zien als één (ge)heel. Ik heb leren kijken naar de totale mens en zijn leefwereld, waarbij alles met alles verbonden is.

In 2009 opende ik de deuren van mijn praktijk, waar ik nog steeds met veel plezier mijn kennis en methodieken mag inzetten om anderen te begeleiden met therapie, massage, meditatie lessen en workshops.

Ik ben dankbaar dat velen de weg en het vertrouwen hebben gevonden naar deze gezellige, veilige en liefdevolle plek waar mensen willen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. Mochten er nog vragen zijn neem gerust contact met mij op.

Hartelijke groeten, Tasja Hut