Meteen naar de inhoud

Wie ben ik?

Van harte welkom, fijn dat je er bent en de interesse hebt om verder te lezen. Ik ben Tasja Hut. Na een baan als apothekersassistente, drogiste en filiaalmanager ben ik mij steeds verder gaan verdiepen in de complementaire zorg en integratieve geneeskunde. Ik volgde met veel plezier een hbo opleiding voor Psychosociale therapie waar naast het medische en het psychische aandacht is voor het holistische, de mens zien als één (ge)heel. Ik heb leren kijken naar de totale mens en zijn leefwereld, waarbij alles met alles verbonden is. Zo is ook mijn praktijk naam ontstaan Al één Zijn.

In 2009 opende ik enthousiast de deuren van mijn praktijk, waar ik nog steeds met veel plezier mijn kennis en vaardigheden mag inzetten om anderen te begeleiden met therapie, massage, meditatie, cursussen en workshops. Ik volg zelf tot op de dag van vandaag diverse opleidingen om mijn kennis te vergroten in dit mooie vak wat ik graag weer met jullie deel tijdens het samen zijn.

Mijn doel is een omgeving creëren waarin ruimte ontstaat voor inzichten om je gezondheid en welzijn te bevorderen. Je telkens uitnodigen te kijken wat van binnen leeft, wat je van buiten raakt, jezelf verder te ontdekken, te ontwikkelen, stimuleren, motiveren en transformeren om verder te groeien in bewustzijn. Dit doe ik altijd met een goed luisterend oor, een vleugje humor, inspirerende gesprekken, betrokkenheid en compassie. Ik hoop dat dit een uitnodiging mag zijn om het allerbeste uit jezelf en het leven te halen.

Ik ben heel dankbaar dat ondertussen velen de weg en het vertrouwen hebben gevonden naar deze gezellige, veilige en liefdevolle plek waar mensen elkaar ont-moeten en willen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling, groei en transformatie. Mogelijk ben jij daar ook één van. Ik zie je graag, je bent van harte welkom, fijn dat je er bent!

Hartelijke groeten,
Tasja Hut