Ga naar de inhoud

Voorstellen

Welkom bij Praktijk Al één Zijn!

Fijn dat je hier bent. Als holistisch therapeut met ervaring in diverse disciplines, waaronder psychosociale therapie, trauma release therapie, familie- en systeemopstellingen, massages, reiki, energetische genezing en meditatie, bied ik een uitgebreid scala aan methoden en therapieën die je gezondheid kunnen bevorderen en je kijk op het leven kunnen verruimen.

Mijn doel is om mensen te begeleiden bij het ontdekken en volgen van hun innerlijke wijsheid. Ik richt me op het herstellen van de balans, het opheffen van blokkades en trauma’s, en het verminderen van stress. In mijn praktijk creëer ik een veilige omgeving waar mensen kunnen werken aan hun fysieke, mentale en emotionele gezondheid.

Ben je benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Aarzel niet om je aan te melden of een afspraak te maken.

Graag tot ziens bij Al één Zijn, dé praktijk voor persoonlijke ontwikkeling, gezondheid en welzijn.

Hartelijke groet, Tasja Hut

🙏 I hope beautiful things fall into place in a thousand little ways you didn’t expect 🙏 

✨  Don’t forget you are magic ✨ 

🌟Sat Nam  🌟