Wie ben ik?

Fijn dat je er bent en de interesse hebt om verder te lezen. Van harte welkom. Ik ben Tasja Hut. Na een baan als apothekersassistente en drogist ben ik mij steeds verder gaan verdiepen in de complementaire zorg. Ik volgde een hbo opleiding voor Psychosociale therapie waar naast het medische en het psychische aandacht is voor het holistische, de mens zien als één (ge)heel. Ik heb leren kijken naar de totale mens en zijn leefwereld, waarbij alles met alles verbonden is.

In 2009 opende ik de deuren van mijn praktijk, waar ik nog steeds met veel plezier mijn kennis en methodieken mag inzetten om anderen te begeleiden met therapie, massage, meditatie lessen en workshops. Ik volg tot op de dag van vandaag diverse opleidingen om mijn kennis te vergroten in dit mooie vak.

Mijn doel is een omgeving creëren waarin ruimte ontstaat voor inzichten. Je uitnodigen jezelf verder te ontdekken, te ontwikkelen, stimuleren, motiveren om verder te groeien in bewustzijn. Dit doe ik altijd met een vleugje humor, inspirerende gesprekken, kennis en veel passie. Ik hoop dat dit een uitnodiging mag zijn om het beste uit jezelf te halen.

Ik ben dankbaar dat ondertussen velen de weg en het vertrouwen hebben gevonden naar deze gezellige, veilige en liefdevolle plek waar mensen willen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. Mogelijk ben jij daar 1 van.

Mochten er nog vragen zijn neem gerust contact met mij op.

Hartelijke groeten, Tasja Hut