Meteen naar de inhoud

Even voorstellen, wie ben ik?

Ik ben Tasja Hut en ik ben gespecialiseerd in Psychosociale therapie, trauma release therapie, familie en systeemopstellingen, ooraccupunctuur, adem en ontspanningstherapie, meditatie, reiki, energetische healing, Schüssler celzouten en Bach bloesems.

In mijn praktijk bied ik diverse diensten aan om (jong) volwassenen te begeleiden in individuele of groepsverband. Dit kan éénmalig zijn, of voor een korte of langere periode. Ik pas de behandeling aan op jou en wat jij op dat moment nodig hebt.

Mijn doel is om een veilige en vertrouwde omgeving te creëren waarin je inzichten kunt opdoen die helpen om verandering en transformatie te realiseren op alle niveaus van je ‘zijn’; zo kun je duurzaam en blijvend je gezondheid en welzijn verbeteren.

 – Trauma verwerking, psychosociale therapie: Om je te helpen bij het verwerken van trauma’s, het verminderen van stress en meer inzicht te krijgen in jezelf.

 – Massage, reiki, energetische healing: Om spanningen los te laten, pijn te verminderen en het algehele welzijn te verbeteren.

 – Meditatie, adem en ontspanning therapie: Voor zelfreflectie, stressvermindering en innerlijke rust, herstel en balans. Je kunt individueel komen of deelnemen aan wekelijkse groep lessen.

 – Cursussen en workshops: Op het gebied van zelfzorg voor persoonlijke ontwikkeling, bewustzijn en transformatie.

Ben je benieuwd naar wat ik voor jou kan doen? Neem dan gerust contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik help je graag verder.

Warme groet,
Tasja Hut

“When you touch someone’s life – it is a privilege…
When you touch someone’s heart – it is a blessing…
When you touch someone’s mind – it is an honor…
When you touch someone’s soul – it is a miracle.”