Ga naar de inhoud

Voorstellen

🌞Welkom op de website van holistisch energetisch Praktijk Al één Zijn🌞

Welkom op mijn website van mijn praktijk en leuk dat je even kennis komt maken met mij. Voordat je een behandeling start, kan ik me voorstellen dat je het prettig vindt om te weten wie ik ben. Mijn naam is Tasja Hut en ik ben de eigenaresse en tevens je behandelend therapeut in deze praktijk. Als holistisch energetisch therapeut met ervaring in diverse disciplines, waaronder Psychosociale therapie, Trauma release therapie, Familie- en systeemopstellingen, Massages, Voetreflextherapie, Reiki Master, Energetische genezing, Yoga, Meditatie, Adem en Ontspanningstherapie, Ooraccupunctuur bied ik een uitgebreid scala aan methoden en therapieën die je gezondheid kunnen bevorderen en je kijk op het leven kunnen verruimen.

Verder vind ik dit werk ook erg leuk om te doen, omdat ik graag op zoek ga naar verbanden en analytisch ben ingesteld. Daarnaast kan ik mijn gevoeligheid hier op een positieve manier inzetten om anderen vooruit te helpen en dat geeft mij ook veel voldoening. Mijn doel is om mensen te begeleiden bij het ontdekken en volgen van hun innerlijke wijsheid. Ik richt me op het herstellen van de balans, het opheffen van blokkades en trauma’s, en het verminderen van stress.

Sinds 2008 creëer ik in mijn praktijk een veilige omgeving waar mensen kunnen werken aan hun fysieke, mentale, emotionele en spirituele gezondheid. Ben je benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Aarzel niet om je aan te melden of een afspraak te maken. Graag tot ziens bij praktijk Al één Zijn voor persoonlijke ontwikkeling, spiritueel bewustzijn, gezondheid en welzijn.

Hartelijke groet,
Tasja Hut🌞

🙏 I hope beautiful things fall into place in a thousand little ways you didn’t expect 🙏